company

Workshop Incasso en Algemene voorwaarden 5 november 2015

linkdn

Praktijkgebieden

Workshop Incasso en Algemene voorwaarden 5 november 2015

Op donderdag 5 november 2015 heeft Langstraat Advocaten in samenwerking met De Laat Gerechtsdeurwaarders & Incassobureau een workshop in Hotel Waalwijk georganiseerd met als thema: “Incasso en Algemene voorwaarden”. Tijdens de workshop hielden Diana Riedijk en Monique Klaassen van De Laat Gerechtsdeurwaarders en mr. Andre van Langen en mr. Matthijs Gorgels van Langstraat Advocaten een presentatie voor een groep van ongeveer 40 ondernemers, over onder andere het gebruik van goede algemene voorwaarden, het incassotraject en goed debiteurenbeheer.

workshop 1

De middag ving aan met een welkomswoord door deurwaarder Diana Riedijk, waarna Andre van Langen een presentatie hield over algemene voorwaarden. Vervolgens praatte Matthijs Gorgels de ondernemers bij over zekerheden en te nemen vervolgstappen bij wanbetaling. Als laatste vertelde Monique Klaassen over de do’s en don’ts van goed debiteurenbeheer.

workshop 2

Het was een geslaagde workshop met enthousiaste reacties van de bezoekers. Na de presentaties was men in de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar van gedachten te wisselen.

© 2015 Langstraat Advocaten

Ontwerp & realisatie Shadow IS