slide33
company

Tarieven

Door een unieke digitale werkwijze en relatief lage kosten kunnen we onze diensten aanbieden tegen een scherp tarief. We werken bovendien heel transparant doordat u online inzicht kunt krijgen in uw dossier en in de facturen. Wij brengen u geen extra kantoor- of dossierkosten in rekening.

In sommige situaties is het mogelijk om een kosteloos informatief gesprek van 30 minuten te plannen met één van onze advocaten, bijvoorbeeld als nog niet duidelijk is of u wel een advocaat nodig heeft. Neem hiervoor eerst telefonisch contact op met de desbetreffende advocaat. Daarbij wordt tevens de mogelijkheid besproken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand.

In sommige situaties is het mogelijk een vaste prijs afspraak te maken. Voor meer informatie klik op: vaste prijzen

De Raad voor Rechtsbijstand beoordeelt of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand en zo ja, of u dan een eigen bijdrage dient te betalen. Klik hier voor de website van de Raad voor de rechtsbijstand, waarbij u antwoord kunt vinden op verschillende onderwerpen in het kader van gefinancierde rechtsbijstand.

Indien u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand dan wordt met de behandelend advocaat een uurtarief overeengekomen.

hightrust

© 2014 Langstraat Advocaten

Ontwerp & realisatie Shadow IS