company

Juridisch secretaresse gezocht!

linkdn

Praktijkgebieden

Juridisch secretaresse gezocht!

Juridisch secretaresse (32 uur p/w)

De baan
Wij zijn per direct op zoek naar een juridisch secretaresse met enige jaren werkervaring. Tot jouw taken behoren in de eerste plaats de gangbare secretariële werkzaamheden zoals telefoonbeantwoording en het al dan niet zelfstandig voeren van correspondentie. Daarnaast houd je wekelijks de roladministratie bij, stel je concept-processtukken op en ben je verantwoordelijk voor het indienen en begeleiden van aanvragen voor gefinancierde rechtsbijstand, ook in het kader van asiel- en vreemdelingenrecht. Het betreft een functie van 32 uur per week.

Jij
Enkele jaren relevante werkervaring op een advocatenkantoor is een vereiste. Je schakelt moeiteloos over naar het Engels indien cliënten de Nederlandse taal niet machtig zijn. Daarnaast verwachten wij een proactieve houding, je houdt ervan de advocaat te ontlasten en mee te denken. Uiteraard heb je een perfecte beheersing van het Nederlands, werk je secuur en kun je je flexibel opstellen. Omdat wij geheel digitaal werken, beheers je het Office Pakket goed en weet je je weg in de digitale wereld goed te vinden. Ervaring met Basenet is een plus, maar geen vereiste.

Wij
Wij bieden jou een uitdagende, afwisselende functie binnen een groeiend advocatenkantoor. Je hebt een prettige werkplek met onder andere twee beeldschermen, een draadloze koptelefoon en ergonomische aanpassingen. Naast een marktconform salaris kun je op kantoor een prettige informele werksfeer verwachten.

Interesse?
Stuur je gemotiveerde sollicitatie voorzien van CV met foto vóór 5 oktober a.s. naar info@langstraatadvocaten.nl t.n.v. mw. mr. Marja Oude Luttikhuis. Voor vragen over de vacature kun je tevens contact opnemen met Andrea Swinnen op telefoonnummer 0416-349974.

© 2018 Langstraat Advocaten

Ontwerp & realisatie Shadow IS