company

Home

Wat kunnen wij u bieden

Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening

Bij Langstraat Advocaten werken alleen maar gespecialiseerde advocaten met meer dan tien jaar ervaring. We staan voor een persoonlijke, krachtige aanpak en wij streven naar een duurzame relatie met onze cliënten.

Een eerlijke prijs

Door een unieke digitale werkwijze en relatief lage opleidingskosten (geen stagiaires) kunnen we onze diensten aanbieden tegen een scherp tarief. We werken bovendien heel transparant doordat u online inzicht kunt krijgen in uw dossier en in de facturen. Wij brengen u geen extra kantoorkosten in rekening.

Dienstverlening op maat

In principe werken wij op basis van een vast uurtarief. In sommige zaken is het mogelijk om voor een vaste prijs te werken. Ook kunt u ons voor een vast bedrag enkele uren per week, per maand of per jaar inhuren. Graag overleggen we met u over de mogelijkheden die er zijn. Als een van de weinige kantoren werken we in de cloud. Klanten ervaren dat als prettig, omdat zij continu inzage hebben in hun dossier. Bovendien besparen we op deze manier ook op de kosten. Los daarvan horen we van veel klanten dat ze de efficiënte service en heldere uitleg zeer waarderen.

Bereikbaarheid

We zijn gevestigd in een prachtig pand in het centrum van Waalwijk. U kunt eenvoudig bij ons terecht, maar desgewenst komen wij natuurlijk ook graag bij u langs. Wij zijn thuis in de regio!

Langstraat Advocaten is de handelsnaam van de coöperatie met uitsluiting van aansprakelijkheid “Coöperatie Langstraat Advocaten U.A.”, gevestigd te Waalwijk. Het is een samenwerkingsverband van advocaten die hun praktijk al dan niet in de vorm van een rechtspersoon uitoefenen. De advocaten die lid zijn van de coöperatie aanvaarden en voeren slechts opdrachten uit na acceptatie van de algemene voorwaarden. De advocaten van het samenwerkingsverband voeren hun praktijk zelfstandig en voor eigen rekening en risico uit. Zij en de coöperatie aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid ten aanzien van een opdrachtgever van één van de andere advocaten van het samenwerkingsverband.

© 2014 Langstraat Advocaten

Ontwerp & realisatie Shadow IS